Proiecte

Vladeasa mountain time-lapse

Oradea 4K – Timelapse & Hyperlapse

Patru luni intense, de muncă asiduă, au prins în sfârșit contur printr-un proiect drag sufletului nostru: un montaj de timelapse / hyperlapse al orașului Oradea! Oradea a îmbrăcat haine noi în ultimii ani, fiind astfel necesar un proiect pe măsură, care să redea frumusețea orașului și specificul clădirilor în stilul Art Nouveau.

Un montaj video, realizat din peste 5. 000 de cadre de înaltă rezoluție, vă va deschide ușa virtuală spre un oraș în continuă dezvoltare. Creștem împreună cu orașul nostru! Montajul video contine peste 5.000 fotografii 16:9 4K (UHD) si nu s-a folosit: video/slider/drone ! Mai jos gasiti cateva cadre de pe parcursul filmarii.

Îmbrăcată în haine de sărbătoare, Oradea nu încetează să surprindă nici în acest an! Ajuns la cea de-a treia ediție, Târgul de Crăciun de la Oradea vă întâmpină într-un decor feeric, plin de magie și lumini. De cum îi treceți pragul, Magia Târgului de Crăciun vă aduce spiritul sărbătorilor de iarnă prin diverse activități și puncte de distracție.

O perdea de mii de beculețe se desfășoară din vârful Bradului de Crăciun pentru a ilumina Piața Unirii unde copiii îl pot întâlni pe Moș Crăciun sau se pot bucura de patinoar. Prin acest Time Lapse & Hyperlapse, vă oferim prilejul să vă bucurați alături de Orădeni de un cadru festiv în inima orașului. Oameni primitori, atmosferă de sărbătoare, colinde și multă voie bună vă așteaptă la Târgul de Crăciun din Oradea.

Peste 2.000 fotografii 16:9 4K (UHD) Nu s-a folosit: video/slider/drone !!!

Copyrighted Image