Prezentare

me

Vă mulțumesc pentru timpul acordat fotografiilor mele. Sunt un fotograf născut în Oradea. Majoritatea fotografiilor mele sunt peisaje și fotografii de călătorie care sunt făcute în timpul ieșirilor mele în natură.

Cele mai mari pasiuni ale mele sunt drumețiile montane și imortalizarea frumuseților naturii, pentru a surprinde cele mai frumoase elemente ale naturii, precum și diferite momente din viață. M-am apucat să aprofundez arta fotografică, din anii de liceu lucrând pe film alb-negru și un Zenit E. A urmat filmul color și un sistem Praktika mult mai performant, urmând sa trec pe tehnologia digitală. Momentan folosesc un sistem Canon full frame cu obiective cu distanța focală între 28 si 300 mm și trepied Manfrotto și Slik.

  • Toate fotografiile și textele publicate pe acest site aparțin proprietarului site-ului. Folosirea fotografiilor și textelor publicate pe acest site, sub orice formă, fără acordul proprietarului, este strict interzisă. Nicio fotografie sau text din conținutul acestui site nu poate fi copiat, editat sau republicat fară acordul proprietarului.

    Orice utilizare neautorizată a conținutului acestui site este supusă Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și va fi sancționată conform legii.

    Fotografiile și textele publicate pe acest site au rol de informație și/sau opinie și NU trebuie privite și folosite ca materiale de promovare sau comunicate de presă.

Copyrighted Image